2024. április 26. - Ervin

Az egészségügyben beérett a több éves munka eredménye

Beérett a Fidesz több éves munkája, mert három komoly győzelmet arattak a kormányzati önkény és alkalmatlanság felett a magyar emberek, az egészségügyi szakma képviselői és a Fidesz politikusai - mondta Horváth Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője pé
2008. május 9. péntek 15:56 - Hírextra

A három siker a vizitdíjról és kórházi napidíjról szóló népszavazás eredményessége, az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény tervezett hatályon kívül helyezése és az alapellátó orvosok finanszírozásának javítása - fejtette ki Horváth Zsolt.

Mint fogalmazott, örül, hogy "vége az ámokfutásnak", de a legjobb az lett volna, ha idáig sem jutunk el, mert a kár, amit okoztak, óriási.

A fideszes képviselő kitért arra, hogy a kórházak nehéz anyagi helyzetben vannak, és ezt a problémát mindenképpen kezelni kell, továbbá felül kell vizsgálni az ellátásra meghatározott teljesítményvolumen-korlátot.

Horváth Zsolt megerősítette pártja ismert álláspontját, miszerint támogatni fogják az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény hatályon kívül helyezését.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Ozmium
2008. május 9. 19:50
Győzelem a győzelem hátán! Sokkal olcsóbb az életünk.
A család úgy döntött nem éljük fel a drága Fidesz által intézett pénzt, hanem befektetjük.
Végre, nem a szánktól kell elvonni a garast, hanem a Horváth képviselő úr is küldi nekem a hányadosát, a fogy. árnak, meg mindenki.
Soha nem gondoltam volna, hogy ez a "DRÁGA VIKTOR" is hozzájárul álmaink megvalósításához.
Én már azt hittem, olyan szélsőséges ember lett, aki minden éjszaka legurul az ágyról. De tévedtem.
Itt az eredeti tőkefelhalmozásom ideje, veszek hitelre egy vérnyomásmérőt.
Azérmán jó, ha tudja, hogy nem abból a célból, hogy állandóan csak méregessem magamat, hanem kiülők a Kossuth térre, oszt befelé is, meg kifelé is méregetném a képviselők vérnyomását és csak a különbözetért, kellesz fizetni!
Ha jól megy, vagy még valamit megtetszenének úgy olcsitani, hogy más fizesse, fejleszteném a szolgáltatást, mondjuk, vércukormérővel, nehogy mán a nagy karlengetésben, meg nyomogatásban, felbukjanak a ...háziak.
És, hogy érdekeltté tegyem a fogyasztásban a főurakat, és hölgyeket, én vezetném a jelenléti ívet is.
Két feliratot is képzeltem magam mögé az egyik, "Hitel alma" a másik, "Én nem fogadok el hálapénzt, de visszaadni, nem tudok!"
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását