2024. május 7. - Gizella

Liptai Claudiánál Activity az előétel

Kapócs Zsóka Karádyt énekelt, Koós János pacallal készült, Mága Zoltán a Balatonnál szervezett vendégséget, Liptai Claudia pedig Activityvel melegítette be éhes vendégeit a vacsorára. A versenyzők nehezen találták meg a közös hangot, számtalan konfliktus
2008. május 8. csütörtök 14:01 - Hírextra
Zsóka édesanyjával főzött

Kapócs Zsóka nem gyakorlott szakács, de különleges vacsorája kimondottan jól sikerült. A színésznő nagyon izgult, de megnyugodott, amikor látta, a vendégeknek ízlik a különleges bélszín Stroganoff módra, és a desszert után is megnyalták mind a tíz ujjukat. Zsókának édesanyja segített hagymát vágni, aki korábban próbálta már oktatni a főzőmesterségre, de hamar kiderült, az egykori szépségkirálynő nem mutat túlzott érdeklődést.

Zsóka elárulta, saját vacsoráját és Liptai Claudia vendégségét élvezte a legjobban, Mága Zoltánban azonban csalódott: míg a hegedűművész az első napokban félénknek tűnt, a végére igencsak felkavarta az állóvizet, ebből pedig leginkább hátránya származott a szép szőke színésznőnek. Mága ugyanis lepontozta a vacsoráját, hogy így juttassa előnyhöz Liptai Claudiát. Az egykori szépségkirálynő egyébként Karády-estjéből is előadott egy részletet.

Mága a Balaton-parton rendezett vendégséget

Mága Zoltán Balaton-parti kastélyában rendezett vendégséget. Míg előző este Kapócs Zsókánál nem volt hajlandó énekelni, hazai környezetben dalra fakadt. Zoli külön Liptai Claudiának készített egy malacot, nyárson, hiszen nagy tisztelője a műsorvezetőnek. A malac azonban kisebb galibát okozott, Zsóka ugyanis megsajnálta, és kijelentette, ő biztosan nem eszik belőle.

Mágánál nem a vacsora volt feledhetetlen, hanem a zene: a hegedűművész nemcsak énekelt, el is hegedülte a Pacsirtát a lányok kedvéért, akiknek igazán kedvére volt a rögtönzött koncert.

Koós pacalja felkavarta az indulatokat és a gyomrokat

Koós János főztje finoman fogalmazva sem aratott osztatlan sikert, a tárkonyos pacallevestől fel is fordult Mága Zoltán gyomra. Az énekes úgy gondolja, azért, mert vendégei túlságosan finnyásak voltak. Koós elárulta, a barátainak is el szokta készíteni a különleges levest, és nekik mindig nagyon ízlik. Jani nemcsak pacalban jó: az erdélyi módra elkészített ételek egytől egyig nagyon jól sikerültek, legalábbis szerinte. A vendégek ugyanis éhen maradtak. Koós sértettsége nem ismer határokat, az énekes ugyanis nagyon szívesen főz, de csak olyanoknak, akik mindent megesznek, és semmire sem húzzák a szájukat. Éppen ezért Jani annak örült a legjobban, amikor véget ért a vendégség…

Koós Liptai Claudiánál aludt

Claudia vacsorája remekül sikerült, a vendégek Koós előző napi furcsa ételei után megkönnyebbülten fogadták a tésztát és a levest is, a desszert pedig minden képzeletet felülmúlt. Mága Zoltán ismét jelét adta, hogy mélyen tiszteli Claudiát, hatalmas ajándékot vitt ugyanis a vörös műsorvezetőnek, és szerenádot is adott neki. Koós és Mága tréfás ellentéte kisebb sértődést okozott, Koós János ugyanis hozta a formáját, az énekes elaludt, amikor meghallotta Mága Zoltánt hegedülni…
Forrás: redlemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását