2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Életfogytig tartó fegyházra ítélték

Életfogytig tartó fegyházra és tíz évi közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte a Debreceni Ítélőtábla kedden B.-né K. Angelika vádlottat, aki előre kitervelten, aljas célból, különös kegyetlenséggel megölte két gyermekét.
2008. május 7. szerda 07:44 - Hírextra

Az ítélőtábla Balla Lajos vezette büntetőtanácsa ezzel helybenhagyta az első fokon eljáró Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróság ítéletét. Az elítélt a fegyházból legkorábban harminc év kitöltését követően bocsátható feltételes szabadságra.

A bűncselekmény 2006 júniusában történt, amikor a korábban megromlott házasságban élő nő különféle hiteleket vett fel a férje tudtán kívül,s emellett nem fizetett villany- és gázszámlákat sem.
Az asszony egyik este - miután kilátásba helyezték, hogy másnap az áramot kikapcsolják a lakásában - borotvával felvágta ötéves és egyéves gyermekei csuklóit, majd késsel mellbe szúrta a gyerekeket és kötéllel is fojtogatta.

Tettének elkövetése után saját csuklóján is kisebb vágásokat ejtett. A halott gyerekeket este 11 órakora munkából hazaérkező férje fedezte fel.

A bíróság az életben maradt harmadik gyermekével kapcsolatban a gyilkos asszony szülői felügyeleti jogát megszüntette.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását