2024. április 28. - Valéria

Obamát szeretné elnöknek Tom Hanks

Tom Hanks színész azt szeretné, hogy Barack Obama legyen a következő amerikai elnök.A kétszeres Oscar-díjas művész - egyebek mellett a Philadelphia – Az érinthetetlen (1993), a Forrest Gump (1994) és az Apollo 13 (1995) sztárja - hétfőn helyezett el
2008. május 6. kedd 10:15 - Hírextra
"Azt szeretném, hogy Barack Obama legyen országunk következő elnöke" - mondta, Hanks, hozzátéve, hogy jelleme és éleslátása, valamint nagyívű kampánya miatt választja Obamát.

"Feddhetetlen jelleme és inspiráló ereje egyesíthet bennünket, ahogy FDR (Franklin Delano Roosevelt) és Harry Truman, John F. Kennedy és még Ronald Reagan is tette, amikor megpályázták az elnökséget" - jelentette ki az 51 éves híresség.

Hanks meggyőződése, hogy Obama elnöksége "földmozgást" eredményezhet Amerikában, valóra válhat az a nagyszerű ígéret, amelyet egykor az ország alapító atyái megfogalmaztak.

Tom Hanks olyan Obamát támogató sztárokhoz csatlakozott, mint Robert De Niro, Jennifer Aniston, George Clooney, valamint Bruce Springsteen és Scarlett Johansson.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását