2024. április 27. - Zita

A férfi kéz titka

Akármit is gondolnak a férfiak, a nők először igenis az arcot és a kezet veszik észre, amikor megvizslatnak egy lehetséges párjelöltet. A tekintetből szinte ösztönösen képesek vagyunk olvasni, de más a helyzet a kézfejjel.
2008. május 4. vasárnap 07:18 - Hírextra
Utóbbinál sejthetjük, hogy értelmiségivel állunk szemben.

De ennél mélyebb elemzésre is alkalmas ez a testrész. Az egyik kiindulási alap a férfikéz szőrössége. A szőrzet egyébként is a tesztoszteron szintjével függ össze, így nincs semmi rejtélyes abban, hogy olvasni tudunk belőle, a látványból pedig következtetni tudunk egy viselkedési formára.

Vékony szálú, szinte szőrtelen kéz: míg a nőknél ez egy áldásos állapot, addig az ellenkező nemnél nem túl jó jel. Ebből a férfiból bizony hiányzik a határozottság, előtérbe kerülnek nála nőies tulajdonságok. Könnyen meg lehet őt ingatni döntéseiben és véleményében egyaránt, így valószínűleg egy olyan nő mellett fog lehorgonyozni, akit nem zavar, ha ő tartja kezében a gyeplőt. "Csupaszkezű" párjától nem is várhatná el, hogy valaha átvegye az irányítást, mert erre szinte teljesen képtelen. Nagyobb baj ennél azonban az, hogy bátortalansága mellett sunyi is lehet, hiszen nem tudja szemtől szemben képviselni az érdekeit. A kitartásnak híján van, ahogy a ház körüli teendőkhöz is jobb, ha szakembert hív, mert ő bizony nem tud fizikai munkát végezni.

Erősen szőrös kézfej: amíg a csupaszok a férfiassági fokmérő alsó határához közelítenek, addig a dús szőrzettel megáldott hímek a felső korlátot döngetik. Kiválóan alkalmasak a zongora cipelésre, tetőfedésre vagy épp a kilós bevásárlószatyrok emelgetésére, de ennél sokkal több jót ne várjunk tőlük. Ezek a fizikai erejük teljében lévő férfiak öntörvényűek és agresszívek, hiszen túlteng bennük a tesztoszteron. Előnyben részesítenek minden testi kielégülést, így mértéktelenül tudnak enni és a szexben is nagy az étvágyuk. De azoknak a nőknek ez nem jelent sok jót, akik kedvelik a hosszú előjátékot és gyengédséget várnak el a partnerüktől, mert minderre nem is számíthatnak "bozontos" úrtól. Emellett azoknak sem ajánlott, akik szeretik, ha a férfi intellektuálisan is felvillanyozza őket, mert bár fizikumuk kicsattanó, mindez fordított arányosságban áll agyi kapacitásukkal.

Nem enyhe, nem dús, "ideális" szőrzet: íme az arany középút minden értelemben. Ha a kézfej annyira szőrös csupán, hogy alatta a bőr még látható, akkor az ideális férfiról beszélünk. Minden nő álma, hiszen megvan benne a férias határozottság, tud felelősséget vállalni és dönteni, ráadásul a testi élvezetekben is rendelkezik önkontrollal. Ő az, aki erőteljes és gyengéd tud lenni egyszerre, mindig figyelembe veszi a partnerét. Nem áll távol tőle a fizikai munka, de intelligenciája még erősebben érvényesül, mint testi ereje. Ha a kézfejen a szőr puhább, akkor kifejezetten értelmiségi beállítottságú férfiről van szó, aki a kultúra szerelmese és minden körülményben megőrzi udvariasságát.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását