2024. április 19. - Emma

Stohl András seriff lesz

Buci ezúttal egy seriffnek kölcsönözte a hangját. A színész pár évvel ezelőtt már kölcsönözte hangját egy Lucky Luke filmnek, akkor az egyik rosszfiú, Dalton bőrébe bújt bele. András most egy egészestés animációs filmben kapott szerepet, ahol nem mást, mi
2008. május 3. szombat 19:01 - Hírextra
Lucky Luke figurája egy kicsit egyszerűbb, tehát ő egy sármos, helyes pali. Olyasmi, mint a James Bond, van is egy olyan rész, hogy a nevem Luke, Lucky Luke, ugyanúgy mondja, a Dalton meg jó, mert egy elmebeteg figura, tehát különböző idegrendszeri állapotokat tud produkálni pillanatok alatt. Az nekem jobban fekszik, azt jobban szeretem, hálásabb szerep, mert több teret ad.

- Amikor embereket, színészeket szinkronizálunk, akkor látszik, mi van az arcán és nem nagyon lehet rátenni olyat, amit ő nem játszik el. Tehát mondjuk, amikor Kevin Costner ugyanúgy néz, amikor fia születik, meg amikor meghal az édesanyja, akkor azon nehéz javítani. Rajzfilmben viszont lehet, ott bármit rá lehet ordítani vagy suttogni, mert a figura annyira nem kifejező, de mondjuk itt pont lehet.

Buci lányaival közösen rendszeresen néz animációs filmeket, hiszen szerinte ezek nem csak a gyerekeknek szólnak. Ő maga is rengeteget szokott nevetni egy-egy mesén.

- De már sírtam is saját szinkronizálásomon, az Anastaziában annyira gyönyörű volt a csaj, hogy beleszerettem. Szóval nekem vannak érzelmi hullámaim, ezekkel az animációs filmekkel. Tudok rajtuk nevetni, de sírni is, és mondom, effektíve beleszerettem Anastaziába, ahogy állt fönt a lépcsőn és nézett le, és én voltam Dimitrij, szerepem szerint szeretnem kellett, és megtörtént.

András most is nagyon élvezte a munkát, amit az is bizonyított, hogy a tervezett négy óra helyett alig egy óra alatt befejezte a „hangoskodást”. Buci reméli nem ez volt az utolsó Lucky Luke-os szereplése, és legközelebb a főbb szereplők után akár a ló szerepébe is szívesen beugrana.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását