2024. július 13. - Jenő

Gyógyító energia

Vannak alakzatok, melyekhez évezredek óta feltáratlan rejtélyek kapcsolódnak. Ilyen például a piramis, melynek legismertebb, gigantikus megnyilvánulásai az egyiptomi piramisok. A labirintusszerűen épített temetkezési helyek olyan emberi tetemeket őriztek
2008. május 1. csütörtök 07:06 - Hírextra
Mindezek tudatában talán nem is annyira meglepő, hogy a gúlaalakú tárgyaknak gyógyító ereje lehet. Állítólag azok a magok, melyeket piramis alakzatban hagynak, évezredekig képesek megőrizni állapotukat és kikelnek. A kutatók nem tudják, mi az oka annak, hogy ez a forma ennyi megmagyarázhatatlan jelenséget eredményez, de az biztos, hogy működik.

Csapó György is felfigyelt a különös összefüggésekre, és kifejlesztett két korongot, melyek felületén különböző méretű piramisok vannak és spirál alakba rendeződnek. A természettől sok olyan információt lehet ellesni, ami szinte kiszúrja a szemünket, mégsem vesszük észre, milyen erővel bírnak. Pedig a spirális alakzat sok helyen jelen van, így például a tornádó mozgásában, az állóvizekben keletkezett örvényekben.

"A lényege, hogy a piramis a folyadékok útján segít az öngyógyítás kialakításában" - nyilatkozta Csapó György a Fókusznak. A két korongból álló szett egyik eleme kék, a másik piros. Előbbi energiát ad, az utóbbi pedig nyugtat, a korongban mágnes és réz is van. Olyan súlyosságú betegségeken is képes segíteni, mint például a geincsérv, ezt az egykori csontkovács egyik páciense tudja leginkább alátámasztani.

"Megkaptam ezeket a korongokat, és 3 nap alatt helyrejöttem" - állította Högyei Katalin, akinek orvosai már kitűzték az operáció időpontját is négy éve fennálló gerincsérve miatt. Ekkor vitték el családtagjai az asszonyt Csapó Györgyhöz, és a beavatkozás el is maradt. Egy másik energiaspirált használó asszonynak, Tóth Mihályné Panninak a térdét mentették meg a korongok. "Napi egy-egy órát, ha tévézik az ember, ráteszi a lábát. Ennyi. Üldögél."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását