2024. április 29. - Péter

Jim Carrey férfiak fenekét simogatja

Jim Carreynek legújabb filmjében nem a nagy, szőrös denevértől kell tartania, főként hogy egy melegbárban játszódik. Az Ace Ventura sztárja levedlette állatimádó karakterét, és áttért inkább az emberekre. Kis majmok helyett, ugyanis férfiak fenekét simoga
2008. május 1. csütörtök 07:01 - Hírextra
Testhez simuló fekete pólóban, szűk fehér farmerben, és egy hatalmas arany oroszlánfej csatos övben díszelgett a forgatáson. Sőt, szinte a felismerhetetlenségig bebarnítatta bőrét.

A börtönszökésről szóló vígjátékban (I Love You Phillip Morris) olyan hírességek is megfordulnak Carrey keze között, mint Rodrigo Santoro. Úgy tűnik a két színész nagyon belemelegedett szerepében, ugyanis még a paparazzók képein is jól látszik, amint Carrey Santoro fenekét markolássza.

Jim egy rabot játszik, aki teljesen beleszeret pajzán börtöntársába, akit Ewan McGregor (Phillip Morris) brit színész alakít. A film igaz történeten alapul. Egy szélhámost játszik Carrey, akit börtönbe csuknak, ahol szerelmes lesz cellatársába. A társ azonban kiszabadul, ám Carrey karakterét (Steven Russelt) 144 évre ítélik, mert négyszer szökést kísérelt meg.

Carrey nagyon hitelesen alakítja a meleget, készült is az emberpróbáló feladatra. McGregor és Carrey pár hete együtt látogattak el egy melegbárba. Jim és Ewan pont úgy nevetgélt, viccelt, mutogatott, mintha már teljesen átszellemültek volna.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását