2024. április 18. - Andrea, Ilma

Bunkóknak áll a világ

A csehek többsége, pontosan 72 százaléka szerint a könyörtelen, szánalmat nem ismerő emberek futják be a legfényesebb karriert - derült ki a Median közvélemény-kutató intézet felméréséből. Másfelől a válaszadók megközelítőleg fele úgy gondolta, hogy csak
2008. május 1. csütörtök 16:26 - Hírextra
Másfelől a válaszadók megközelítőleg fele úgy gondolta, hogy csak kemény munkával érhet el sikereket szakmájában.

A megkérdezettek 29 százaléka vallotta teljes meggyőződéssel, hogy a kíméletlen embereknek sokkal több babér teremhet pályafutásuk során, és további 43 százalék meglehetős bizonyossággal osztotta ezt a nézetet.

Körülbelül 5 százalék nem értett egyet a kijelentéssel, 20 százalék bizonytalan volt e tekintetben, míg 2 százalék nem válaszolt a kérdésre.

A válaszolók 15 százaléka ugyanakkor teljes mértékben azonosult azzal az állítással, hogy a kemény munka biztosan meghozza gyümölcsét, 30 százalék pedig nagyjából egyetértett vele.

Ezzel szemben 19 százalék szerint nem állja meg a helyét ez a feltételezés, és 33 százalék nem tudott határozott választ adni.

A Median 2007 decembere és júniusa között készítette a felmérést 7084 személy megkérdezésével. A legfiatalabb válaszadó 12, a legidősebb 79 éves volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását