2024. május 3. - Tímea, Irma

Szexelni vagy nem szexelni?

Oké, hölgyeim. A legtöbben azt hiszitek, a tuti módja, hogy az első randi után visszahívjon, ha rögtön ágyba is bújtok! Pedig a valóságban ez sosem vezet hosszú távra! Ma már rengeteg randizási szakértő létezik. David Wygant sok ötlettel szolgálhat neked,
2008. április 30. szerda 19:09 - Hírextra

Ugyanis ő tudja, hogy működnek a pasik. Szép, szép a közösen átélt gyönyör, de amint kimásztál az ágyából, kiröppensz az emlékezetéből is! Mi a teendő?

Hölgyeim öltözzetek fel csinosan, és vágykeltően. De ne azt sugalld, hogy egy darab hús vagy! A pasi attól még nem lesz szerelmes, ha szexuálisan beindul! A pasik elköteleződése ugyanis tudatos, átgondolt döntés! Amíg ő nem határozza el magát, csinálhatsz te bármit.

Ő játssza a maga kis játékát, akár még több vasat is tarthat a tűzbe! Persze, a fiúk szívesen töltik veled az éjszakát, és odavannak azért, hogy kielégíted őket! Na, ez az a pont, ahol könnyen összezavarodhatsz! Mert az, hogy szexeltek, egyáltalán nem jelenti azt, hogy szerelmes beléd!

Sőt, még azt sem, hogy kedvel! Mindössze annyit, hogy hagytad magad, ő pedig épp olyan kedvében volt! (Megjegyzem, minden pasi, mindig kapható erre!) Semmi köze ennek az elköteleződéhez, mert voltaképpen csak kielégülni vágyott!

A másik hátránya annak, ha már az első randin ágyba bújtok, hogy rögtön befagyasztja a kommunikációt! A szex egy normális kapcsolatot általában meghitté tesz, de egy vadidegennél ez kivitelezhetetlen! Nem ez a célravezető út, ha magad mellett akarod tartani!

Még ennél is rosszabb módszer, ha a nő úgy próbálja magához láncolni a kiszemeltjét, hogy gondoskodik a teherbe eséséről, rögtön a bizonyos első alakalom után! Az amerikai sztárocskák rengetegszer élnek ezzel a lehetőséggel, de sajnos sosem járnak jól. Szóval ne próbáld ki!

És különben se élj ezzel a lehetőséggel! Ne a testeddel akarj a szívéhez férkőzni, akármilyen bombázó is vagy! Ez nem így működik, hidd el!

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását