2024. május 3. - Tímea, Irma

Elfogták a szatírt

Elfogta a rendőrség azt a huszonéves férfit, aki a gyanú szerint többször is fiatal lányokat riogatott Tata, illetve Tatabánya közparkjaiban - értesült a HavariaPress. Az illetőt március utolsó napja óta keresték a megyeszékhelyi nyomozók, akkor egy 16 év
2008. április 30. szerda 19:56 - Hírextra

A tatai nyomozók a sértett által adott személyleírás és a fantomkép alapján rövidesen azonosították, majd el is fogták a gyanúsítottat, akit a lány a szembesítéskor felismert. A 25 éves fiatalemberről kiderült, hogy már korábban is vádat emelt ellene az ügyészség, szintén szeméremsértés miatt. A mostani ügyben a zaklató beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy Tatabányán sem először végzett önkielégítést a nyílt utcán, fiatal lányok jelenlétében.

Vallomása alapján kiderült, hogy egy 20 év körüli lány is látta őt, de elfutott előle, illetve 4 fiatalabb lány is találkozott vele - ők viszont kiabálással elijesztették a szatírt. A Tatabányai Rendőrkapitányság várja ezeknek a lányoknak a jelentkezését, valamint mindazokét, akik felismerik a férfit. A bejelentéseket várják a megyeszékhelyi főkapitányságon, vagy a 112, illetve 107 segélyhívó telefonszámokon is.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását