2024. május 3. - Tímea, Irma

A Fidesz ekézi az új kormányt

A Fidesz szerint nincs biztosíték a cselekvőképes kormányra - hangsúlyozta Navracsics Tibor frakcióvezető, aki hétfői sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc üzleti körei jelentek meg a kormányátalakítás nyomán a miniszteri posztokon.
2008. április 28. hétfő 17:47 - Hírextra
Nincs többségi koalíció Magyarországon, nincs biztosíték arra, hogy cselekvőképes kormánya lenne Magyarországnak, és ez már nem csak gyanú, hanem tényként is állítható - mondta a fideszes politikus, aki szerint Gyurcsány Ferencnek cselekednie kell, távoznia kell a magyar politikai életből.

Úgy vélte: egy kisebbségbe szorult, a nyugati sajtó által szánalmasnak nevezett miniszterelnök utolsó próbálkozásáról van szó, Gyurcsány Ferenc vélhetően utolsó kísérletet tett arra, hogy megmentse saját magát egy így vagy úgy összetákolt kormánnyal.

Navracsics Tibor megismételte, hogy a jelenlegi helyzetben a kormányfőnek bizalmai szavazást kellene kérnie maga ellen, vagy be kellene nyújtania lemondását a köztársasági elnöknek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását