2024. április 16. - Csongor

Szépülő panelek

Újabb 85 panelépület felújítása kezdődik meg a város közgyűlésének döntése alapján Székesfehérváron; a 2,5 milliárd forintos beruházás 5387 lakást érint - jelentette be pénteken, sajtótájékoztatón a polgármester.
2008. április 25. péntek 20:50 - Hírextra
Az energiatakarékosságot szolgáló szigetelés és nyílászárócsere költségeit egyharmados arányban az önkormányzat, a központi költségvetés és a lakóközösségek finanszírozzák - mondta el Warvasovszky Tihamér.

Az épületek felújítását novemberben kezdik, s jövő november végére fejezik be. Ezzel csaknem teljesen befejeződik a város mintegy húszezer panelépületének az energiatakarékosságot szolgáló felújítása.

Fejér megye székhelye évek óta élen jár a panelépületek felújításában: tavaly 8636 lakást magába foglaló, 116 épületet újítottak fel összesen 4,8 milliárd forintos költséggel.

A munkálatok eredményeként szinte új arculatot kaptak, színesebbek lettek a város lakónegyedei, javult az otthonok komfortja, s a tapasztalatok szerint legalább húsz százalékkal kisebb lett a felújított házak energiaköltsége.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását