2024. április 20. - Tivadar

A kislányok eltűnésének rejtélyes oka

Egy nap kislányok tűntek el, melynek oka rejtélyes volt, de a szörnyű igazságra hamar fény derült...
2008. április 25. péntek 12:38 - Hírextra
Az erdő mélyén élt egy apró kis kunyhóban egy vénasszony, és füvekből készített orvosságokat. A közeli faluban élő nép csak Bloody Marynek hívta, és boszorkánynak tartották. Senki sem mert keresztbe tenni az öreg banyának, mert féltek, hogy kiszárítja teheneiket, tönkre teszi a veteményest még a tél előtt, gyermekeiket lázzal sújtja, vagy bármilyen szörnyűséggel fenyegeti majd őket.

Egy nap a faluban élő kicsi lányok rejtélyes módon sorra kezdtek eltűnni. Senkinek nem volt ötlete, hová mehettek. Az elkeseredett családtagok átkutatták az erdőt, a csűröket, a házakat, de semmi nyomra vezető jelet nem találtak. Néhány bátor lélek elment még Bloody Maryhez is, hátha nála vannak a gyerekek, de ő csak tagadott. Azt azonban észrevették, hogy a banya rémisztő képe megváltozott. Fiatalabbnak és kifejezetten vonzónak látszott. A nép gyanakodni kezdett, de semmilyen bizonyítékot nem találtak, hogy a ő rabolta volna el a gyerekeket.

Az éjszaka azonban különös dolog történt. A molnár lánya szinte megbabonázva felkelt ágyából, és kisétált a házból. A molnár feleségét éppen iszonyú fogfájás gyötörte, és orvosságot vett be a konyhában, mikor látta lányát távozni. Sikítani kezdett, mire férje kipattant az ágyból és követték gyereküket. Közös erővel próbálták visszatartani lányukat, de az folyton kiszökött markukból, és az erdő felé közeledett. A molnár és felesége kétségbeesett kiáltásai felébresztették a szomszédokat. Mind beálltak segíteni az akkor már őrjöngő párnak.

Hirtelen egy éles szemű farmer meglátott valami különös csillogást a fák között. Néhányan elindultak a fény irányába, és látták Bloody Maryt, aki egy öreg tölgynél állt és egy fénylő pálcát tartott a molnár háza felé. Fennséges fényáradatban úszott a boszorkány, ahogy a molnár kislányát a gonosz varázslat alatt tartotta. Az összes helybéli fegyvert vagy vasvillát ragadott, és futni kezdett a boszorkány felé. Mikor Bloody Mary meghallotta a felbolydulást, kettétörte varázspálcáját, és menekülni kezdett.

Az egyik előrelátó farmer betöltötte puskályát, arra az esetre, ha az ő lányát venné célba a gonosz. Most célzott, lőtt, és talált. A szipirtyó csípőjében a golyóval hullott a földre. A dühös emberek elrángatták a közeli mezőre, ahol óriási máglyát raktak, és a banyát kikötözték egy karóhoz. Ahogy égett, Bloody Mary egy átkot visított a falusiakra, "ha bárki egy tükör előtt állva kimondja a nevem, szellemem küldöm, aki majd bosszút áll szörnyű halálomért".

Mikor a boszorkány meghalt, az emberek a kunyhóhoz mentek, ahol megtalálták azoknak a kislányoknak a jelöletlen sírjait, akiket meggyilkolt a boszorkány. A kicsik vérét használta, hogy megfiatalodjon. Attól a naptól kezdve egy bolond kántálja Bloody Mary nevét egy elsötétített tükör előtt, hogy megidézze a boszorkány bosszúálló szellemét. Azt mondják, majd megcsonkított testéből fogja kitépni a lelkét, ami kínban fog égni - ahogy Bloody Mary is - és örökre a tükörbe zárul.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását