2024. április 20. - Tivadar

Rendőrre támadt egy körözött bűnöző

Rendőrre támadt egy körözött bűnöző Nagykállóban; a rendőr könnyű sérüléseket szenvedett - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.
2008. április 24. csütörtök 18:37 - Hírextra

A körözött, 22 éves helybeli lakost egy szabadnapos rendőr ismerte fel a kisváros utcáján, telefonon riasztotta kollégáit, akik a helyszínre érve megpróbálták elfogni a férfit - mondta Fülöp Gergely.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a járőröket meglátva a körözött személy futásnak eredt, majd amikor utolérték, megrúgta és megütötte a vele szemben intézkedő egyik rendőrt.

A szabadnapos főtörzszászlós ekkor kollégái segítségére sietett, és közös erővel sikerült testi kényszert alkalmazva megbilincselni a férfit.

A vagyon elleni bűncselekményekért körözött embert őrizetbe vették, és ellene az ügyészségi nyomozó hivatal is eljárást indított hivatalos személy elleni erőszakért - tette hozzá a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását