2024. április 29. - Péter

Frontálisan ütközött két kamion

Egy ember életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor frontálisan ütközött egymásnak két kamion a 4-es főút karcagi szakaszán - értesült a HavariaPress. Az eddigi információk szerint egy Debrecen felől Szolnok irányába közlekedő román kamion vezetője fel
2008. április 21. hétfő 08:21 - Hírextra

Az ütközés miatt mindkét kamion árokba hajtott, csakúgy, mint egy arra haladó magyar rendszámú személyautó, melynek vezetője az ütközés elkerülése érdekében hajtott le az úttestről. A baleset következtében a román kamionsofőr életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt ezért mentőhelikopterrel szállították el a helyszínről, miután a tűzoltók kiszabadították az összetört járműből.

A cseh kamionos könnyű sérülést szenvedett, a személygépkocsiban utazók közül viszont senki sem sérült meg. Az egyik kamion rakománya az úttestre szóródott, ezért amíg ezt le nem takarítják, addig az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Karcag belterülete felé lehet.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását