2024. április 25. - Márk

Wöller és Ritter a vigaszágon

A 60 kg-os Wöller Gergő és Ritter Árpád (84) a vigaszágon küzdhet tovább a kvótát jelentő bronzéremért a svájci Martignyban zajló szabadfogású birkózó olimpiai selejtezőviadalon.
2008. április 19. szombat 16:08 - Hírextra
Az esemény honlapja szerint Wöller első mérkőzésén legyőzte a brit Viorel Etkót, ám ezután kikapott a kubai Yandro Miguel Quintana Ribaltától. Mivel a karibi versenyző a folytatásban bejutott a fináléba, magával vitte a magyart a vigaszágra. Ott Wöllernek még három győzelemre lesz szüksége a harmadik helyhez.

Ritter nyitásként a macedón Dejan Bogdanovot verte, majd megállította őt az azeri Nauruz Temrezov, aki később ugyancsak továbblépett a döntőbe. Ritternek a vigaszágon további három meccset kell nyernie a dobogós helyért.

Nem járt szerencsével ugyanakkor Ligeti Dániel (96), aki rögtön alulmaradt Mihai Stroiával szemben. A román ezután nem került fináléba, így Ligeti számára véget ért az erőpróba.

A vasárnapig tartó versenyen súlycsoportonként négy ötkarikás helyet osztanak ki, azaz a döntősökön kívül a bronzérmesek is utazhatnak Pekingbe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását