2022. december 7. - Ambrus

Magyar filmek fesztiválja

Első alkalommal rendezik meg Kaposváron a Magyar Filmek Fesztiválját április 30.-és május 4. között; az öt nap alatt 29 előadáson hét hazai alkotást vetítenek - tájékoztatta Bujdosó Bálint, a kaposvári Palace mozi vezetője az MTI-t.
2008. április 18. péntek 08:41 - Hírextra
Elmondta, a nyitóelőadás a Márai Sándor novellájából készült Eszter hagyatéka című filmdráma lesz. Az alkotók közül többen jelezték, hogy jelen lesznek a közönségtalálkozóval egybekötött díszelőadáson - tette hozzá a filmhét ötletgazdája és szervezője.

Bujdosó Bálint arról is beszámolt, hogy a magyar filmszemlén bemutatott művek egyikét, Gigor Attila A nyomozó című, öt díjat elnyert filmjét az őszi forgalmazás előtt csak ennek a programnak a keretében láthatja a hazai közönség.

A magyar filmek iránt érdeklődő nézőket a fentiek mellett Alföldi Róbert Nyugalom, Till Attila Pánik, Bacsó Péter Majdnem szűz és a Szőke András-Badár Sándor szerzőpáros Bakkerman című mozgóképeivel, valamint Gát György Kis Vuk című rajzolt meséjével várják fesztiválon - közölte a mozi vezetője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását