2024. május 3. - Tímea, Irma

Dobrády Ákost üldözi egy rajongója!

A rajongó élő adásban vallotta be, hogy szerelmes az énekesbe. Az énekes megrögzött rajongóiról mesélt a Coolon. Ákos a stúdióban a műsorvezetőnek, Leónak elárulta, voltak érdekes helyzetek az életében, amit legkitartóbb rajongói okoztak.
2008. április 17. csütörtök 23:01 - Hírextra
- Van egy Mónika nevű lány, aki a legfanatikusabbak közé tartozik. Egyszer álltam a dugóban a Margit hídon, ő meg hirtelen ott termett és feltapadt a szélvédőre. Arra is volt példa, hogy a lakásomhoz közel sétálgatott a hidegben, teljesen átfagyott, mikor összefutottam vele. Megsajnáltam és elvittem a buszmegállóig.

Ettől függetlenül Ákos az elvakult rajongókat nem tartja bolondnak.

- Őrült dolgokat csinálnak, de nem őrültek! - szögezte le. - Ezek inkább kedves, bolondos dolgok.

Leo a Cool Star műsorában azt is megtudta, hogy az énekes mindig is közvetlen volt rajongóival, és szerencsére nem volt ebből még gond.

- Igyekszem tartani velük a kapcsolatot egészen addig, amíg nem lépik át azt a bizonyos határt. Erre még nem volt példa.

Ezután Ákos jövőbeli terveiről is mesélt.

- Folyamatban van egy koncertsorozat. Az első helyszínen közel hatszázan voltak. Szerencsére nagy az érdeklődés, remélem, ez így is marad. A következő fellépésen egy meglepetéssel is készülök. A koncert előtt tartok egy kis közös beszélgetést a rajongókkal. Ezen kívül van még egy viszonylag távoli terv is. Szeretnék év végén egy “megakoncertet” tartani.

Végül Leo hathatós közbenjárása segítségével a Cool elérte telefonon Ákos legnagyobb rajongóját, Mónikát, aki élő adásban beismerte: szerelmes az énekesbe!

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását