2024. április 28. - Valéria

Gyere hátulról, édes!

Akár az anál szexet szereted, akár csak így az izgalmasabb, majdnem mindenkinél az első helyen szerepel a kutyapóz, mint nagy kedvenc. A népszerű vélekedéssel ellentétben a nők ugyanúgy szeretik így a szexet, mint a férfiak.
2008. április 13. vasárnap 07:42 - Hírextra
1. Oldalbeszúrás

A nő az oldalán fekszik, te feküdj mögé. A nő szétnyitja a lábát, te pedig helyezkedj úgy, hogy kényelmesen belé tudj hatolni. Támaszd meg a felül lévő lábát, és emeld a magasba.

2. A nagy Buumm

Álljatok be egy tükör elé. A nő támaszkodjon neki a falnak, asztalnak, ami épp előtte van, te pedig állj mögé. Ebben a helyzetben kényelmesen tudod izgatni a csiklóját is, így erőteljesebb lesz az orgazmus.

3. Széktámasz

A nő térdeljen fel a székre, állj mögé, ő pedig karoljon át az egyik lábával. Segíts neki a kezeddel megtartani a lábát, a másik kezeddel meg fogd meg a csípőjét, és had szóljon! Tegyetek párnát a székre, hogy ne fájduljon meg a párod térde szex közben.

4. Mélyrehatóan!

A nő megint csak a hasán fekszik. Azonban most szétnyitja a lábait, és a térdről lefelé felemeli a lábait. Helyezkedj el mögötte úgy, hogy ráülsz a térdedre, majd szép lassan csússz alá.

Segíts rá a kezeddel egy kicsit, és mindkettőtöknek felejthetetlen orgazmusban lesz részetek. Ezt a póz gyors és lassú szex alkalmával is bevállalható, nem kell sokat szöszölni, hogy orgazmusotok legyen.

5. Lábakat szét!

A felszólítás itt most nem a nőnek szól. A nő feküdjön hasra, lábait tartsa összezárva és egyenesen. A nő csípője alá érdemes egy párnát tenni, mert ezzel még mélyebb lesz a behatolás szöge. Ha mindezzel megvagytok, a feküdj rá a barátnődre úgy, hogy te szétrakod a lábaidat.

Ebben a testhelyzetben a férfi oda tud hajolni a nő füléhez, és szex közben szájával tudja izgatni a nyakát és fülét.

6. Szoros fogás

Ha a nő jól tud egyensúlyozni, és a férfi elég erős hozzá, akkor ezt ne hagyjátok ki! A pozitúra ugyan az, mint a hagyományos kutyapóz. Azonban amikor mögé kerülsz és már benne vagy, emeld fel a lábait a levegőbe, és tarts meg addig, még át nem karolja a testedet lábaival.

Első pár alkalommal bonyolult lehet, de ha egyszer ráéreztek az ízére, és már nem a pozitúra megtartására figyeltek oda, hanem az élvezetre koncentráltok, kellemes élményben lesz részetek. Ez a testhelyzet igen mély behatolást tesz lehetővé, azonban gyors szexre nem alkalmas.

Próbáld ki ötleteinket, akár most rögtön, vagy akár hetente egyet. Ne feledd, bármelyiket is választod csak jól járhattok vele mindketten.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását