2024. április 19. - Emma

MSZP: nem lesz rendkívüli kongresszus

Az MSZP választmánya nem kezdeményezi rendkívüli kongresszus összehívását - jelentette be Simon Gábor, a szocialista párt választmányának elnöke a testület ülése utáni szombati, budapesti sajtótájékoztatón.
2008. április 12. szombat 16:13 - Hírextra

Az MSZP politikusa elmondta azt is, pártja felkészült a kormányzás folytatására, melyhez nem új programra, hanem a Munka, Tudás, Tulajdon Programjára épülő, az emberek érdekeit szolgáló intézkedés- és cselekvéssorra van szükség.

Simon Gábor ismertetése szerint a választmány felhatalmazta arra, hogy konzultáljon az SZDSZ vezető testületeivel a szocialisták és a liberálisok közötti együttműködés lehetőségéről.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-pártelnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján a választmány elnöke kiemelte, a testület ülésén nem volt vita arról, hogy a szocialista párt továbbra is kész a kormányzásra, a kormányzás folytatására.

Simon Gábor elmondta azt is, a választmány határozott abban a kérdésben, készüljön számvetés az elmúlt két év kormányzásáról. A testület arról is döntött, hogy a szocialista párt dolgozzon ki a stabil kormányzáshoz szükséges politikai stratégiát.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását