2023. december 11. - Árpád

Menekülő nőt lebuktató látó

A látók csak segíteni szeretnének a képességeikkel, ám néha inkább ártanak velük. Amerikában valahogy sokkal könnyebben megbarátkoznak az új módszerekkel, mint a világ többi részén.
2008. április 11. péntek 18:40 - Hírextra
gy nem meglepő, hogy a tengerentúli rendőrök gyakran fordulnak látókhoz, hogy segítsenek nekik, ha egy ügyben elakadnak. Angliában viszont sokkal tradicionálisabbak az emberek, így a hatóságok sem veszik igénybe a különleges közreműködőket, pedig néha sok időt spórolnának. Főként, mert a ködös Albionban csak több mint két nap után tekintenek bárkit is eltűntnek, a látnokok pedig ennyi idő alatt elő is kerítenék őket.

Nagyon jó példa erre Harry Crouch esete is, aki hiába jelentette be, hogy nem találja feleségét, a rendőrök nem akartak csinálni semmit, míg a negyvennyolc óra el nem telik. A férfi ezért egy közelben lakó helyi legendához fordult. A kisvárosban az a hír járta, hogy Tom a különleges képességekkel megáldott guru bárkinek megmondja a tartózkodási helyét. A környékbeliek ezért Megtalálónak hívták.

A róla keringő történetek ellenére Harry igazából nem hitt benne, de nagyon reménykedett, hogy téved. Egyik barátjával meglátogatták a látót. Tom csak az asszony nevét és egy fényképet kért a férjtől. Kiterített egy Anglia térképet, és elkezdett relaxálni az egyik kezében a fotóval, a másikban egy selyemsállal. Úgy negyed óra után rábökött egy pontra, és azt mondta, ott van a hölgy, él és semmi baja. A két kuncsaft még mindig eléggé kételkedett az eredményben, ezért a mágus is velük ment a helyszínre.

Az ötórányi autózás mindhármukat megviselte, a feszültség miatt egy szót sem szóltak egymáshoz. Amikor megérkeztek a dorseti erdőhöz, Tom megálljt parancsolt. Megint elővette a térképet és a többi kellékét. Majd a közelben lévő lakókocsiparkhoz irányította őket, ott rámutatott egy zöld-fehér lakóbuszra. Az útitársak megálltak a célpont mellett, és szinte abban a pillanatban kilépett eléjük Harry felesége.

A nő csak halálra sápadt, és csak annyit tudott kinyögni, hogy miként kerültek oda. Mr. Crouch kérdéssel felelt, mert érdekelte, hogy miért hagyták el. Erre viszont Tom válaszolt – a feleségnek elege lett a folytonos verésekből, ezért tovább állt. A történtek után a Megtalálót sokáig senki sem látta, állítólag megbánta, hogy segített Harry-nek, ezért elvonult az emberek elöl.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását