2024. április 26. - Ervin

Elégtek a TehénParádé bocijai

Tűz volt csütörtökön reggel egy XXII. kerületi raktárban; a tűzben a TehénParádé képzőművészeti alkotásai is elégtek - közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője a távirati irodával.
2008. április 10. csütörtök 09:40 - Hírextra
Molnár Péter elmondta: a Nagytétényi úton, egy többszintes, 30-szor 50 méteres alapterületű raktárban keletkezett a tűz csütörtökön reggel. A tűz ugyan csak három négyzetméteren volt, azonban - mivel az épület fafödémszerkezetes - három szintet is érintett.

A tűzoltók öt sugárral eloltották a tüzet, személyi sérülés nem történt. A raktárral egybeépített lakóházból négy embert menekítettek ki a tűzoltók.

Molnár Péter közlése szerint a raktárban díszleteket, berendezési tárgyakat is tároltak, s ezek között ott voltak a TehénParádé sokak által ismert bocijai is, amelyek a tűzben szintén elégtek.

A legutóbbi TehénParádé alkotásai tavaly augusztus 1-jén mutatkoztak be Siófokon, majd a vidéki "turné" után szeptember 17-éig voltak láthatóak a fővárosban. A kreatív köztéri kiállítás teheneit októberben elárverezték, az eladott műalkotásokból keletkezett több mint 15 millió forintos bevétel feléből a krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatását szervező Bátor Tábor Alapítvány részesült.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását