2024. április 24. - György

A döntőbe jutás küszöbén a Veszprém

Azzal együtt is nagyon közel van a férfi kézilabda KEK-fináléhoz az MKB Veszprém, hogy az elődöntő első mérkőzésén már tíz góllal vezetett a svájci Schaffhausen otthonában, a végén mégis 28-28-as döntetlen született.
2008. április 10. csütörtök 10:08 - Hírextra
A magyar bajnoki döntőt a héten már kivívó veszprémiek 40 percig szenzációsan játszottak, majd amikor kiengedtek, elherdálták tetemes előnyüket. Mocsai Lajos csapata nem tudhat még egyszer ilyen rossz periódust produkálni, ráadásul hazai környezetben nem is engedheti meg magának, és ilyen légkörben kötelező a továbbjutás.

A másik ágon is döntetlen született az első találkozón: Buday Dániel csapata, a német Rhein-Neckar Löwen jól hajrázva ért el 27-27-et a vendég spanyol Valladolid ellen. A Bundesliga-gárda jó idegenben, így nem lefutott a visszavágó.

A döntő első mérkőzését május 3-án vagy 4-én, a visszavágót pedig május 10-én vagy 11-én rendezik. Azt kedden sorsolják, hogy a két finalista közül melyik kezd otthon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását