2024. április 24. - György

Madonna még egy gyereket tervez

Újabb gyereket fogadna örökbe Madonna, a popdíva ezúttal Indiai csemetét venne magához. A 49 éves sztár lemondott arról, hogy Afrikából fogadjon örökbe, s inkább indiai gyereket adoptálna - írta a The Sun meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.
2008. április 8. kedd 07:37 - Hírextra
A popdíva megelégelte az Afrikában tapasztalható bürokráciát, ezért is döntött India mellett. Értesülések szerint az énekesnő Hard Candy című új albumának népszerűsítése után lát neki a gyerekkeresésnek.

A lap információi szerint Madonna filmrendező férjét, Guy Ritchie-t is megnyerte az ügynek. A pár mintegy másfél évvel ezelőtt Malawiból már magához vett egy kisfiút, a lépést hónapokon át tartó harc követte az örökbefogadásért.

Madonnát egy idén télen tett indiai utazása során mélyen megrendítette az indiai gyermekek sorsa, ezért döntött úgy, hogy onnan fogad örökbe. A már adoptált David Banda mellett az énekesnőnek két vér szerinti gyermeke van, Lourdes és Rocco. A sztár terebélyesedő családja Londonban él.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását