2024. április 27. - Zita

Apa és lánya egymásba szerettek

Bíróság tiltotta meg egy apa és a lánya közti szexuális kapcsolatot Ausztráliában, miután a vérfertőző párnak újabb gyermeke született.
2008. április 7. hétfő 13:07 - Hírextra

Az apa 61 éves, lánya 39 esztendős. Az apa elhagyta családját 38 évvel ezelőtt, amikor lánya még csupán egyéves volt, és 30 éven át nem is látta. Lánya közben férjhez ment, két gyereke született, aztán elvált, mielőtt újból találkozott apjával.

Nagy egymásra találás volt, mivel teljesen egymásba habarodtak és pár hét múlva már szeretők lettek. Pszichológusok genetikai szexuális vonzódásnak kategorizálják az ilyen eseteket.

"Normális felnőttek vagyunk, akiknek megvan a munkahelyi pályafutásuk, úgy élünk, mint bárki más, ám egymásba szerettünk biológiai rokonságunk ellenére, amikor felnőtt korunkban felfedeztük egymást" - mondta a "leányanya" a sajtónak.

A hétfői bírósági tárgyaláson beterjesztett dokumentumok szerint a párnak 2001-ben gyermeke született, aki azonban hamarosan elhunyt veleszületett szívbetegség miatt. Második gyerekük, aki már 9 hónapos, egészségesnek tűnik.

A bíróság a szextilalom mellett három éven át ellenőriztetni fogja a pár életvitelét.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását