2024. április 19. - Emma

Kóka körútra indul

Európai adó és gazdaságpolitikai körút - a liberális kormányzás sikerei. Kóka János, a Szabad Demokraták Szövetségének elnöke három ország liberális miniszterelnökének meghívására április 9-én több európai fővárost érintő körútra indul.
2008. április 6. vasárnap 17:02 - Hírextra

A látogatások célja az SZDSZ adó- és gazdaságpolitikai reformterveinek ismertetése, illetve azoknak a tapasztalatoknak a megvitatása, amelyek hozzájárultak a román, a finn és az észt gazdaság látványos sikereihez.

Kóka János először Călin Popescu-Tăriceanu román miniszterelnökkel, valamint Varujan Vosganian gazdasági és pénzügyminiszterrel találkozik Bukarestben, majd Helsinkiben Matti Vanhanen finn miniszterelnökkel tárgyal. Végül Tallinnba látogat, ahol fogadja őt Andrus Ansip észt miniszterelnök.
Kóka János ezt követően Tallinnban a magyar delegáció vezetőjeként részt vesz és felszólal az Európai Liberális Pártszövetség (ELDR) kongresszusán.

Kóka Jánost útjára elkíséri Eörsi Mátyás országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának elnöke és Szent-Iványi István SZDSZ-es EP-képviselő.

Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Ozmium
2008. április 6. 17:46
Ezek szerint az egész SZDSZ elutazik? A Kinai nagyfalat nehagyjátok ki, azt is a liberálisok épitették.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását