2024. május 6. - Ivett, Frida

Szőke András ismét színre lép

A sokoldalú művész egész héten a Vacsoracsata nézőit szórakoztatja. Nem túlzás, ha azt mondjuk András kicsiny hazánk egyik legkedveltebb mókamestere.A népszerű filmrendező, forgatókönyvíró, operatőr és színész, főzésre adta fejét és nem is akárhol, hanem
2008. április 2. szerda 07:01 - Hírextra
Hétfőn már láthatták, milyen vendégként, azonban ma megnézhették milyen szakácsként. András napja eseménydús volt, hiszen a menühöz szükséges alapanyagokat nem a megszokott helyeken szerezte be.

- Talán a városi nézőknek ez egy kicsit furcsa volt, de nálunk - vidéken - ez a szokás. Ha szükségünk van tojásra, vagy lisztre nem boltba rohanunk, hanem csak átmegyünk a szomszédba és kérünk.

András megmutatta vendégeinek milyen is az igazi vidéki élet, és szívét lelkét belesütötte az ételekbe. Szerinte ez többet ér bármilyen gasztronómia remekműnél. Hiszen mit számít a gusztusos menüsor, ha nem szívvel lélekkel készítjük.

- Nagyon élveztem a forgatást, mert teljesen új oldalukról is megismerhettem a vetélytársaimat. Láthattam Ördög Nórika nagyszüleinek lakását, és azt, hogy milyen is volt kiskorában. Mindenkinél öröm volt lenni, de legjobban Nórikánál éreztem magam. Bevallom őszintén, egy kicsit el is érzékenyültem és sírtam.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását