2024. május 2. - Zsigmond

Fegyveres boltrablások Budapesten

Kiraboltak egy vegyesboltot tegnap este a főváros III. kerületében, a Miklós utcában. Egy férfi feltehetően lőfegyverrel az eladótól a bevételt követelte, majd a zsákmánnyal elmenekült. Lövés, személyi sérülés nem történt. Budapesti fegyveres boltrablások
2008. április 2. szerda 12:05 - Hírextra

2007. január 3. - A XX. kerületi Baross utcában egy éjjel-nappali üzletet rabolt ki két fegyveres férfi.

2007. január 12. - A XX. kerületi Török Flóris utcában lévő kisközért női alkalmazottját fegyverrel a bevétel átadására kényszerítette egy símaszkot viselő férfi.

2007. január 20. - Feltehetően fegyverrel fenyegette meg egy XX. kerületi Török Flóris utcai kisbolt alkalmazottját két álarcos ember. Személyi sérülés nem történt, az elkövetők pár ezer forinttal gyalog elmenekültek.

2007. február 16. - Újpesten, a Baross utca és Fóti út kereszteződésénél található üzletet kirabolta két fegyveres férfi.

2007. február 27. - A XI. kerületi Budafoki úton lévő éjjel- nappalit feltehetően lőfegyverrel kirabolta egy 45-50 év körüli férfi. Másnap a X. kerületi Kőrösi Csoma Sándor utcában raboltak ki egy üzletet. A rablót néhány nap múlva elfogták, a rendőrség mindkét tettel őt gyanúsította.

2007. március 5. - Kiraboltak egy patikát a Böszörményi úton. Két férfi feltehetően fegyverrel megfenyegette az alkalmazottakat, majd a mellékhelyiségbe zárta őket. A rablókat fél óra múlva elfogta a rendőrség.

2007. március 22. - Egy fején harisnyát viselő férfi a XVII. kerületi Újlak utcában egy kis közértben fegyvert fogott az eladóra, majd a zsákmánnyal elmenekült. Az üzletből kifelé távozva - feltehetően véletlenül - elsütötte a nála lévő gázpisztolyt, de nem történt sérülés.

2007. június 22. - Két férfi fegyverrel kirabolt egy ékszerüzletet a XI. kerületben, a Fehérvári úton. A tettesek az értékekkel elmenekültek.

2007. augusztus 30. - Egy maszkot viselő férfi fegyvernek látszó tárggyal kirabolt egy élelmiszerboltot a II. kerületi Pusztaszeri úton. A pénztárost a kasszában lévő készpénz átadására kényszerítette, majd elmenekült.

2007. szeptember 5. - Egy újpesti patikában egy napszemüveges, baseball sapkás férfi feltehetően fegyverrel fenyegette meg az alkalmazottakat, majd elvitte a bevételt.

2007. szeptember 12. - Egy fegyveres símaszkos férfi a XIV. kerületi Csertő parkban szintén egy patikából vitte el a bevételt.

2007. szeptember 19. - Két férfi a XIX. kerületi Pozsonyi utcában lévő vegyeskereskedésben feltehetően fegyverrel az alkalmazottaktól a bevételt követelte. Miután az egyik eladó a felszólításnak azonnal nem tett eleget, hátulról fejen ütötték. A tettesek a pénzzel elmenekültek.

2007. október 15. - Kiraboltak egy patikát a XX. kerületi Pacsirta utcában. Egy csuklyás férfi feltehetően fegyverrel megfenyegette a gyógyszertár alkalmazottját, majd a bevétellel gyalog eltávozott.

2007. október 30. - A IV. kerületi Deák utcai ékszerboltban egy férfi feltehetően fegyverrel megfenyegette a női alkalmazottat és az ékszereket követelte, majd a zsákmánnyal elmenekült.

2007. november 8. - Egy fegyveres férfi kirabolt egy élelmiszerboltot III. kerületi Amfiteátrum utcában. A tettes gyalog távozott a napi bevétellel.

2007. november 29. - Fegyverrel kiraboltak egy patikát a XIII. kerületi Váci úton, december 3-án ismét a Váci úton fosztottak ki egy gyógyszertárat. December 28-ig még további négy fővárosi patikát rabolt ki ugyanaz a tettes, akit végül 2008. január 15-én elfogtak.

2007. december 3. - Kiraboltak egy virágboltot a XIV. kerületi Fogarasi úton. A fegyveres rabló a bevétellel gyalog elmenekült.

2008. január 11. - A XIX. kerületi Táncsics Mihály utcai patikában egy símaszkot viselő férfi feltehetően fegyverrel követelte a bevételt az alkalmazottaktól, majd a pénzzel távozott.

2008. január 31. - A XVI. kerületben, a Kerepesi úton két símaszkos férfi egy gyógyszertárban - feltehetően fegyverrel - megfenyegette az alkalmazottakat, majd gyalog távoztak a bevétellel.

2008. február 12. - Fegyverrel fenyegette meg egy Tétényi úti zálogház alkalmazottját az a férfi, aki az átadott készpénzzel gyalog menekült el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását