2024. április 20. - Tivadar

Caramel százas

Az énekes két évvel műtétje után már száz százalékos, és harmadik lemezére készül. Caramelt éppen akkor akadályozta szabad mozgásában egy súlyos betegség, amikor a karrierje elkezdett felfelé ívelni.
2008. április 1. kedd 12:45 - Hírextra
Épphogy megismerte őt az ország, máris a műtőbe kellett tolni a fiatal énekest, aki ekkor már lábra állni is alig bírt. A gerincbántalmakból porckorongsérv lett, ami igencsak megnehezítette mindennapjait és első lemezének elkészítését.

– Húsz éves voltam, amikor először éreztem fájdalmat a hátamban. Ekkor még azt hittem, hogy csak az izmom húzódott meg, és hónapokig nem fordultam orvoshoz. Amikor pedig elmentem a rendelőbe, félrediagnosztizáltak. Körülbelül egy év múlva derült ki, hogy igazából a gerincemmel van baj – idézte fel a kezdeteket Caramel.

Elkezdett gyógytornára járni, ami sokat segített, de később egy fellépés főpróbáján tánc közben rosszul mozdult, és ez rontotta az állapotát. Caramel nagyon sokféle alternatív gyógymódot kipróbált, de igazán egyik sem segített. Amikor már nem érezte a lábát, akkor nem lehetett tovább várni a műtéttel.

– Igaz, hogy maga a lábadozás fél év volt, de én két évvel az operáció után érzem magam újra egészségesnek és erősnek. Aktívan sportolok, rendszeresen lejárok edzőterembe, és az úszás is hatásos. Korábban egy másfél órás koncert nagyon megterhelő volt, ma már egy háromórásat is könnyedén kibírok.

A gerincműtét maradványa csupán annyi, hogy az énekes jobb lábfejének van egy érzéketlen pontja. Caramel a mozgás mellett egy csontkovácsot is kipróbált, ami szintén nagyon hatásosnak bizonyult. Ez egyfajta masszázs, ami után az énekes elmondása szerint könnyűnek érezte magát, szinte lebegett.

Szüksége is van az erőre és lendületre, mert nagyon sok fellépésre kérik fel, és harmadik lemeze is készül. Az új korongra ismét Caramel írja a dalszövegeket, és elmondása szerint ez lesz eddigi legérettebb albuma.

– Nemrég lettem 26 éves, valószínűleg a korral is jár, hogy egyre érettebb dalokat írok. Most igazán úgy érzem, hogy felnőttem. De alapvetően megmaradtam a gyökereimnél, vagyis a hip-hop, soul és R’n’B stílusnál, hiszen én előbb rappeltem, mint énekeltem. Reményeim szerint a harmadik lemezem még idén megjelenik.

Caramel arra a kérdésre, hogy van-e új szerelem az életében, csak annyit mondott, köszöni szépen, jól van, és nem szeretne a magánéletéről beszélni.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását