2024. április 27. - Zita

Nem lesz gyorsított eljárás a tanárverés ügyében

A rendőrség korábbi tájékoztatásával ellentétben, nem folytatnak le gyorsított eljárást az őrhalmi iskolaigazgatót bántalmazó hugyagi szülők ügyében, mert nincsenek meg ennek a feltételei - közölte az MTI-vel pénteken a Nógrád Megyei Főügyészség szóvivője
2008. március 28. péntek 16:19 - Hírextra

Bóna Gyula elmondta: nincsenek meg a bíróság elé állítás, vagyis a gyorsított eljárás feltételei, mert nem valósult meg a tettenérés, és a két szülő közül az apa nem ismeri el a cselekményt.

Az eljárás így a nyomozás általános szabályai szerint zajlik, a rendőrségnek nyomozati eszközökkel kell bizonyítania az elkövetést, erre két hónap áll rendelkezésre.

A Nógrád megyei Őrhalomban március 12-én bántalmazta egy hugyagi házaspár az iskolaigazgatót. A szülők azon háborodtak fel, hogy az órán sorozatosan fegyelmezetlenül viselkedő lányukat a pedagógus elültette a helyéről. A kislány emiatt engedély nélkül hazament, otthon elmondta a történteket a szüleinek. Ők, a rendőrség közlése szerint, az iskolába siettek, ott az igazgatóval kiabáltak, trágár szavakkal illették, majd tettlegességig fajult az ügy, az igazgató nyakát szorongatták.

A rendőrséget végül a hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett tanár értesítette.

A balassagyarmati kapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított büntetőeljárást a 30 és 37 éves hugyagi szülők ellen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását