2024. április 25. - Márk

Az ima gyógyít?

Wisconsin államban meghalt egy 11 éves kislány, mert a szülei imádkoztak ahelyett, hogy elvitték volna orvoshoz. A helyi rendőrség nyomozást kezdett az ügyben, mivel a kislánynak gyógyítható cukorbetegsége volt, tehát az orvosok megmenthették volna az éle
2008. március 28. péntek 15:48 - Hírextra
A kislány egy hónapja volt beteg, és olyan tünetei voltak, mint émelygés, hányás, nagyfokú szomjúság, étvágytalanság és gyengeség. A boncolás eredménye szerint diabetikus ketoacidózisba halt bele, vagyis abba, hogy a szervezetében túl kevés volt az inzulin.

A szülők elmondták, hogy a Bibliában hisznek, s hogy szerintük a gyógyulást Istentől származik, de nem tartoznak egyetlen hivatalos egyházi vagy vallási közösséghez sem. Sőt, mint mondták, nem vallási fanatikusok, és semmi kifogásuk az orvosokkal szemben.

Az utolsó két napon a kislány állapota feltűnően súlyos lett, de a szülők szorgalmasan imádkoztak, és úgy látták, hogy az ima segít, és a kislány kezd jobban lenni.

Amikor a kislány légzése leállt, az apa - egykori rendőr - azonnal megpróbálta újraéleszteni, majd más családtagok kihívták a mentőket, de a kislányt hiába szállították kórházba, már nem lehetett megmenteni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását