2024. április 25. - Márk

Hamilton, a reggae sztár

Lewis Hamilton bevallotta, hogy szabadidejében sokat gitározik, de esze ágában sincs nagyközönség elé állni. A McLaren Mercedes brit pilótája a reggae zenét szereti a legjobban. A 23 esztendős versenyző immáron tíz éve gitározik, de elmondása szerint csak
2008. március 25. kedd 14:48 - Hírextra
- Minden embernek van hobbija, nekem a gitározás az. Amúgy is sokat hallgatok zenét, leginkább Bob Marley a kedvencem, de Bob Dylant, Lenny Kravitzot és Jimmy Hendrixet is imádom – árulta el titkos hobbiját Hamilton a The Sun című lapnak. – A No Woman, No Cry a kedvenc dalom, ezt egész jól el tudom játszani. Nagyon tetszik a reggae ritmusa és mondanivalója. Közel áll hozzám.

A brit pilóta ugyanakkor nem akar nagyközönség elé állni gitárjátékával, ő elégedett azzal, hogy magát szórakoztatja.

- Nincs az a pénz, amiért kiállnék színpadra játszani, nekem elég az, hogy a hosszú utak során órákig kikapcsolok, ha a kezembe veszem a gitárt – mondta a versenyző, aki épp ezért fülhallgatóval játszik, nehogy a személyzet meghallja, ha esetleg becsúszik egy-egy hamis hang. Mellesleg Hamiltonnak kiváló zenei érzéke van, barátai szerint az ifjú sztár nagyon jól énekel, és táncolni is remekül tud.
Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását