2024. április 19. - Emma

Miből derítheted ki, hogy megcsal-e a párod?

Azt hiszed, hogy a partnerednek viszonya van valakivel? Derítsd ki, hogy az alábbi figyelmeztető jelek közül, hány igaz rá. Íme a 32 érzelmi jel, amiből megtudhatod, hogy megcsal.
2008. március 22. szombat 08:44 - Hírextra
1. A partnered figyelmesebb veled szemben, min általában. Ez annak köszönhető, hogy bűnösnek érzi magát a viszony kezdetén. Figyelme azonban csökkenni fog személyed iránt, ahogy a viszony folytatódik.

2. Partnered ajándékokkal halmoz el – rengeteg ajándékkal. Ezek „bűnös ajándékok”, mivel a társadnak lelkiismeret furdalása van, amiért elárult téged, és az, hogy meglepetésekkel halmoz el, segít neki, hogy jobban érezze magát.

3. A partnered viselkedése furcsa érzéseket ébreszt benned, és tisztában vagy vele, hogy valami nincs rendben ezzel. Ha ez megtörténik, hallgass az ösztöneidre. Figyelmen kívül hagyni őket, annyit jelent, hogy nem akarod észrevenni az igazságot. Bárki másnál jobban ismered a társad szokásait, rutinjait, viselkedését, szóval, ha észreveszed, hogy ezek megváltoznának, légy résen!

4. Partnered sűrűn provokál veszekedéseket. Ez okot ad neki arra, hogy mint aki teljesen megőrült, elviharozzon otthonról, így kapva a lehetőségen, hogy a szeretőjével találkozzon. A csaló fél gyakran teszi ezt vegyes érzelmei miatt, de közben azt is tudja, hogy megbántott téged.

5. A partnered folyamatosan kapcsolatotok befejezéséről beszél, amikor veszekedtek vagy vitatkoztok. Ilyen dolgokat mond: „Mit tennél, ha szakítanánk?” vagy „Bármi történjék is, én mindig barátként foglak szeretni”. Általában negatívnak látja a kapcsolatotokat. Társad azért tesz effajta kijelentéseket, mert van egy szeretője, akihez tartozhat, ha a ti kapcsolatotok véget ér. Ha gyakran ismételgeti ezeket a kijelentéseket, legyen gyanús számodra!

6. Partnered kedvetlenné, rosszkedvűvé válik. Vidámnak és izgatottnak tűnik, amikor elbúcsúzik tőled, de komornak és lehangoltnak látszik, amikor veled van. Ha társad egy régóta tartó viszony egyik tagja, valószínűleg mind a két kapcsolatot zökkenőmentesen próbálja meg működtetni. Ha az egyik kapcsolatban probléma merül fel, azt a jól működő kapcsolatába is átviszi. Ez elkerülhetetlen.

7. Partnered sosem beszélget veled. Együtt éltek, de nem beszélgettek. Hideggé és tapintatlanná válik az érzéseid iránt.

8. Zenei ízlése egyszerre megváltozik. Például világéletében popzenét hallgatott, de hirtelen country dalokat kezd el hallgatni. Egyre inkább megszereti ezt az új stílust, valószínűleg azért, mert a szeretője ezt a zenei világot kedveli.

9. Partnered híján van az önbecsülésnek. Ez nem jelenti azt, hogy ki kéne rúgnia a hámból, és viszonyt kellene kezdenie valakivel, de egy bizonytalan személy gyakran keres valakit, aki majd irányítja őt. Ha egy bizonytalan ember igényeinek nem tesznek eleget, akkor az a kívánt biztonság érzését és a pozitív visszajelzéseket megkaphatja egy viszonyban, egy másik ember oldalán.

10. Partnered folyamatosan kritizál egy másik embert. Ezzel azt akarja elérni, hogy azt gondold, hogy ez a típus sosem keltené fel az érdeklődését. Pedig pont az ellenkezője igaz.

11. Partnered olyan dolgokat kezd el kritizálni rajtad, amit ezelőtt vonzónak és megnyerőnek talált benned.

12. Partnered könnyen megsértődik a megjegyzéseiden, bármennyire is ártatlannak szántad őket.

13. Partnered nem figyel rád, a gyerekeitekre és az otthoni életetekre, úgy általában.

14. Partnered újabban bezárja az ajtókat, ha a közelében vagy, pedig idáig ez nem volt szokása. Nézzük a fürdőszoba ajtó szabályt: a hosszú távú kapcsolatokban a párok gyakran hagyják nyitva az ajtót, amíg szükségleteiket ellátják, még akkor is, ha partnerük a közelben van. Amint viszonya kibontakozik, a félrelépő fél módszeresen becsukja a fürdőszoba ajtót – fizikailag és érzelmileg is távolságot tartva ezáltal partnerétől.

15. Partnered nem bókol neked.

16. Partnered nem mondja ki, hogy: „Szeretlek”.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását