2024. április 20. - Tivadar

Éles vita az SZDSZ-ben - válságtanácskozás

Bebizonyosodott, amit eddig is tudtunk: rám senki sem szervezett szavazatokat Borsod-Abaúj-Zempén megyében - nyilatkozta a hétfői Népszabadságnak Kóka János, az SZDSZ elnöke azt követően, hogy lezárult a tavalyi pártelnökválasztáson történt "szabálytalans
2008. március 17. hétfő 07:30 - Hírextra
Információink szerint a vizsgálati jelentést péntek esti rendkívüli ülésén tárgyaló szabad demokrata ügyvivői testület válságtanácskozássá "fajult". A vizsgálat több forrásunk szerint azt tárta fel, hogy a Fodor Gábor pártelnökségét támogató T. Asztalos Ildikó, Borsod megyei elnök toborozhatta az álküldötteket a tavalyi tisztújításra - írta a lap.

Az ülés hangulatáról egyik forrásunk úgy nyilatkozott: talán még soha nem volt ilyen éles a Kóka, illetve Fodor Gábor elnökségét támogatók közötti ellentét. A vita nem is zárult le péntek este, ezért nem hozták nyilvánosságra aznap a vizsgálati jelentést - közölte a lap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását