2024. április 27. - Zita

Sokmilliót kaphatnak a kerületben

Az élet- és vagyonbiztonságot fenyegető hibák kijavítására, s a gázhálózat felújítására 100 millió forintos, vissza nem térítendő alapra pályázhatnak Újbudán - közölte a XI. kerületi önkormányzat pénteken az MTI-vel.
2008. március 14. péntek 15:17 - Hírextra

A közlemény szerint a kémények, a gázvezeték-hálózat felújítására, a szellőzők tisztítására, a liftek és a gépészeti berendezések rendbehozatalára pályázat útján felhasználható pénzre négy-, vagy annál több lakásos, hagyományos építésű társasházak jelentkezhetnek.

A támogatás mértéke 4-12 lakásos házaknál maximum 400 ezer forint, 13-30 lakásosaknál 600 ezer, 31-100 lakásos házaknál 1,2 millió, 101 lakásnál nagyobb társasháznál pedig kétmillió forint, de nem lehet több a bekerülési összeg 40 százalékánál - olvasható a közleményben.

Az önkormányzat az Öko-programra - a távfűtött lakások hőfogyasztásának szabályozására és mérésére alkalmas eszközök beszerelésére - 20 millió forintos önrészt különített el - áll a közleményben. A kerületi rendelet, és a helyi pályázat, amellyel az önkormányzati támogatás igényelhető, március végén jelenik meg.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását