2024. május 5. - Györgyi

Bajnokok Ligája: AS Roma-Manchester United párharc

Az egyik legérdekesebbnek az AS Roma-Manchester United párharc ígérkezik a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében: a két csapat tavaly szintén a sorozat ezen szakaszában találkozott egymással, akkor a rómaiak hazai pályán 2-1-re diadalmaskodtak, ám az
2008. március 14. péntek 20:01 - Hírextra
Carlos Queiroz, az MU másodedzője óvatosan nyilatkozott az esélyeket illetően, bár bízik benne, hogy csakúgy, mint 2007-ben, kiharcolják a továbbjutást.

"Valószínűleg nem fog megismétlődni a 8-3-as összesítés" - mondta a portugál szakember. "Nehéz dolgunk lesz, de jó esélyünk van a négy közé kerülésre. Jól ismernek bennünket, és ahogy a Real Madrid elleni nyolcaddöntőben láttam, remek csapattá fejlődtek. Sokkal erősebbek, mint a 2007-es AS Roma."

A két gárda egyébként a mostani kiírás csoportszakasza során is egy négyesben volt, az Old Traffordon 1-0-s MU-siker született, Rómában pedig döntetlen (1-1).

"A lehető legnehezebb ellenfelet kaptuk, de mi sem leszünk számukra könnyű falat" - nyilatkozott Daniele Prade, az olasz klub sportigazgatója. "A Roma a tavalyi párharc óta megerősödött és most ezt be is bizonyíthatja."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását