2024. április 26. - Ervin

Virágpalánták ajándékba

Kankalin- és violapalántákat ajándékoz száz magyarországi óvodának egy cég.Egyre több vállalat fejleszti ki társadalmi felelősségvállalási stratégiáját, amely ha valóban jól működik, akkor nemcsak marketingeszközként szolgál, hanem áthatja az egész társas
2008. március 13. csütörtök 18:40 - Hírextra
Ezt ismerte fel Scarlett Johansson is, ám ő kivételesen nem a saját zsebét szerette volna ducira tömni. Felrakta a legnagyobb internetes árucserélőre magát, mint megvásárolható randipartnert. A férfiak licitáló kedvét egy videóval buzdította, amelyben elmondta az aukció részleteit.

A legtöbbet ajánló úriembernek több mint negyvenezer dollárt ért meg a nem mindennapi lehetőség. Így elkísérheti Scarlett-et legújabb filmjének júliusi premierjére, emellett az ár tartalmaz egy teljes körű külső átalakítást a vörös szőnyeg pompájához, és egy limuzint sofőrrel együtt. ScarJo pedig egész este úgy viselkedik majd, mintha a párja lenne, és a hölgyet ismerve, talán még egy kis afterparty is belefér, ha szimpatikus neki a győztes.

A Scarlett-ért kifizetett vagyon teljes egészében az Oxfam alapítvány számlájára kerül majd. A szervezet világszerte azért küzd, hogy megszüntesse az emberek elnyomását. A színésznő három éve dolgozik velük, amióta meghívták, hogy nézze meg élőben, hogyan érvényesítik akaratukat Sri Lankán és Indiában. Azóta már több reklámkampányban is részt vett, de eddig ez a legnagyobb támogatás, amit az ő segítségével szedtek össze.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását