2024. április 28. - Valéria

Fidesz: már senki sem hisz Gyurcsánynak

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök olyan sokat hazudott az embereknek, hogy mára senki nem hiszi el az ígéreteit - közölte az ellenzéki párt helyettes szóvivője csütörtökön az MTI-vel, a kormányfő adórendszer egyszerűsítését szorgalmazó nyil
2008. március 13. csütörtök 15:22 - Hírextra

A miniszterelnök ismét adócsökkentésről beszél, az emberek így attól tarthatnak, hogy újra adóemelések következnek - írta közleményében Cser-Palkovics András, aki szerint Gyurcsány Ferenc folytatja a hazugság politikáját.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, miután a nap folyamán adószakértőkkel találkozott a Parlamentben, azt mondta, valamennyi adótanácsadó, illetve adószakértő egyetért az adórendszer érdemi és jelentős egyszerűsítésével, továbbá javasolják a négy százalékos különadó megszüntetését és a munkáltatókat terhelő társadalombiztosítási járulékok csökkentését.

Cser-Palkovics András kiemelte: a miniszterelnök 2005-ben "a legőszintébb becsületszavára ígérte" az adók csökkentését, kabinetjét az adócsökkentés kormányának nevezte. Hozzátette: az ötéves adócsökkentési programot a parlament kormánypárti többsége törvénybe is foglalta, majd a választások után sietve eltörölte.

Új adónemeket vezettek be, felemelték az evát, a kedvezményes áfakulcsot, és a munkát terhelő járulékokat - emlékeztetett a fideszes politikus a közleményben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2008. március 13. 16:18
Azt mondja a Fidesz, hogy Gyurcsány már olyan sokat hazudott, hogy már senki nem hisz neki.
Lehet, de Gyurcsány Ferencet csak Orbán Viktor múlja felül.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását