2024. március 29. - Auguszta

Britney szekrényének titka

Az utóbbi hat hétben Britney Spearsre édesapja, Jamie Spears vigyázott, nehogy valami baja essék a sztárnak. Persze, vannak rosszabb helyek is, ahova bezárhatják az embert, mint egy hétmillió dolláros, kétezer négyzetméteres, mediterrán stílusú villa, de
2008. március 13. csütörtök 16:01 - Hírextra
Apja megtiltotta a huszonhat éves sztárnak, hogy elhagyja a házat, éjszakai klubokba járjon, paparazzi haverjaival lógjon, és mindenféle cikis dolgokat műveljen benzinkutakon, gyorséttermekben és nyilvános vécékben. Britney egyik barátja az OK! Magazinnak elmesélte, hogy az énekesnő aggasztó sms-eket küldözget neki: „Annyira unatkozom. Gyűlölöm az életemet.”

Britney egy tipikus napja ma így telik: hosszú órákat tölt egyedül a hálószobájában, amely, egy gyakori látogatójának szavaival élve „olyan, mint egy hercegnő szobája rengeteg szekrénnyel, fürdőkáddal, és egy polccal, ahol korábban a parókáit tartotta.” Spears apja az egyik alsó emeleti szobában lakik, egyedül hagyva lányát saját lakosztályában. Mivel Britney sehova sem mehet el szórakozni, legtöbb idejét a tükör előtt tölti, és különböző ruhákat aggat magára.

A sztár egyik barátja így nyilatkozott: „A ruhapróbálgatás elég veszélytelennek látszik, így Britney apja nem érzi szükségét annak, hogy beavatkozzon. Háromszor-négyszer is átöltözik egy nap, hogy elüsse valamivel az időt.” Van néhány „duciruhája”, amelyeket akkor visel, mikor nem érzi magát igazán formában. Barátai szerint ezeket a darabokat egy titkos gardróbban tartja, és ezen különleges alkalmakra tartogatja őket.

Britney látogatói igencsak meglepődtek azon, hogy a teljesen szétesett sztár rendet tart maga körül. „Bár Britney nem képes irányítani saját életét, a ház nagyon rendezett és tiszta.” - mondta egy barátja. A legnagyobb meglepetés viszont az volt a látogatók számára, hogy Spears oltárt épített szobájában volt barátjának, Justin Timberlake-nek. Bizonyos források szerint Britney minden emléktárgyat megőrzött, ami Justinhoz köti. „Nagyon ragaszkodik hozzájuk. Tele van minden a közös fotóikkal. Leválasztott egy kis helyet a szobában, ahol Justint ünnepli.” - mesélte Britney egyik ismerőse.
Forrás: okmagazine.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását