2024. április 26. - Ervin

Rúzs 62 ezer euróért

Az orosz előkelő társaság hölgyei állítólag újabban már megnézik, mire költik korlátlan mennyiségben rendelkezésre álló pénzüket, s vágyaik titkos tárgyaiért már nem hajlandók bármennyit kifizetni.
2008. március 10. hétfő 09:04 - Hírextra

Régebben az orosz újgazdagok ellentétben a nyugat-európai felső tízezerrel nyíltan mutogatták gazdagságukat. Akkoriban ez a vicc járta Moszkvában: vettem egy nyakkendőt 800 dollárért. Nahát, pedig ugyanazt megvehetted volna 1200-ért is...

A Komszomolszkaja Pravda című lap szerint azonban mostanra már a gazdagok többsége is felismerte, hogy az orosz fővárosban az árak csillagászatiak, és messze meghaladják ugyanazon holmik nyugat-európai árát.

Legtöbben egyszerűen elugranak vásárolni Londonba, vagy Párizsba. A minap azonban Filip Kirkorov, a sokszoros milliomos könnyűzenei sztár állt be az úgynevezett komposok sorába, akik a külföldön vásárolt holmit hazaérkezve eladják, majd újra útnak indulnak. Ugyanis amíg Moszkvában 1000 dollárba kerül egy iPhone, addig ugyanaz az Egyesült Államokban feleannyiért kapható, igaz, Kirkorov nem keresett rajta, de barátainak hozott többet is.

Kszenyija Szobcsak, az ismert társasági hölgy büszke arra, hogy a nagyon divatos Birkin retikülre nem várt két évet, és nem adott érte 20 ezer eurót, hanem "mindössze ezer dollárért" vett valami hasonlót Amerikában.

Akit azonban a spórolási divat még nem fertőzött meg, az bízvást fordulhat a Guerlain képviselőihez, akik 62 ezer eurós rúzst kínálnak. A szájon nemigen látszik az eltérés a hétköznapi Guerlain-rúzshoz képest, ami nem csoda, mert nincs is: a lényeg a tok, amely 18 karátos aranyból készül és sűrűn ki van rakva briliánsokkal, rubinokkal és smaragdokkal...

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását