2024. május 8. - Mihály

Verekedett egy részeg szavazó

Ittas állapotban megütötte a szavazatszámláló bizottság egyik delegáltját egy választópolgár a szabolcsi Encsencsen - olvasható az Országos Választási Iroda internetes honlapján.
2008. március 9. vasárnap 15:56 - Hírextra

A tájékoztatás szerint a szavazóhelyiségben nem sokkal fél három előtt jelent meg rokonságával a választópolgár és ittas állapotban "a szavazás céljára vonatkozó kijelentéseket tett". A szavazatszámláló bizottság öt tagja próbálta csendesíteni, de ekkor az egyik delegált ellen fordult és hevesen gesztikulálva szándékosan jobb arcfélen ütötte.

Ezután a szavazófülkébe ment, majd onnan a rokonsága támogatásával, szitkozódás közepette elhagyta a szavazóhelyiséget. A szavazókör bejáratánál az oda érkező helyi választási iroda vezetőjét és gyermekét megöléssel fenyegette meg.

A helyi választási iroda vezetője értesítette a történtekről a Nyírbátori Rendőrkapitányság ügyeletes parancsnokát. A szavazatszámláló bizottság elnöke a történtek gyors lefolyása miatt nem függesztette fel a szavazást.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását