2024. május 2. - Zsigmond

A férfiak is színlelnek az ágyban

A nők állítják, hogy 73 %-os biztonsággal képes megmondani, hogy ha egy pasi csak színleli az orgazmust. Azért teljesen biztosak benne, mert „ha csak színlel egy pasi, akkor nem vágja azt a vicces és ostoba arckifejezést”. Pedig hölgyeim a pas
2008. március 9. vasárnap 08:42 - Hírextra
A legegyértelműbb jele, hogy valódi orgazmusa volt: szex után bevágja a szunyát. Ha a drága egyetlen a szex után felpattan és tennivaló után néz, egész biztosan nem élvezett el. De az is gyanakvásra ad okot, ha túl hamar feláll a farka az orgazmus után, vagy ha nagyon gyorsan eltünteti a gumit...

Ha felmerül benned a gyanú, ne kezdj rögtön nyomozni, és a gumit keresgélni... Gondolj csak arra, hogy vannak olyan férfiak, akik elélveznek, de ennek ellenére nem jön ki belőlük sperma.

Egy jó hír azonban van: a pasik nem színlelik az orgazmust olyan gyakran, mint a nők. Azonban ha téged egy notórius színlelővel hozott össze a sors, egyre nagyon figyelj oda: ne bántsd meg, és ne legyél dühös. Egészen biztos komoly oka van rá, hogy ezt teszi!

Finoman hozd a tudomására, hogy tisztában vagy vele, hogy mi történik és hogy nem várod el, hogy pornófilmbe illő produkciókkal kápráztasson el. Beszéljetek a problémáról tapintatosan!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását