2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Ölt az olajfolt

Egy ember meghalt, hárman pedig súlyosan megsérültek, amikor egy kisbusz frontálisan összeütközött a vele szemben haladó személygépkocsival szombaton reggel a 8-as főúton a Vas megyei Hosszúperesztegnél; a balesetet az útra kifolyt olaj okozta - közölte a
2008. március 8. szombat 11:27 - Hírextra
A főúton egy háromszáz méter hosszúságú olajcsík van, valószínűleg ezen csúszott meg a román rendszámú kisbusz és ütközött össze a szemből érkező személygépkocsival - mondta a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese.

Hozzátette: a kisbusz egyik utasa kizuhant a járműből és a helyszínen életét vesztette. Mindkét jármű vezetője és egy másik utas súlyosan megsérült.

A baleseti helyszínelés jelenleg is tart, a mentők és a rendőrök a helyszínen dolgoznak. Az úton található kifolyt olaj eredetét egyelőre vizsgálják, a rendőrség ismeretlen tettes ellen kezdett eljárást.
Az MTI tudósítójának információja szerint a 8-as főútról Bögöte felé terelik a forgalmat, ahol viszont egy teherautó futott a vizes padkára, az árokba csúszott, ezért a forgalom csak fél pályán tud haladni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását