2024. április 29. - Péter

Állatias szexorgia a múzeumban

Állatokért csapott szexorgiát egy csapatnyi fiatal a moszkvai Tyimirjazev Biológiai Múzeumban, jóllehet máskor meg macskákkal dobálnak. A fiatalok egy nyomdafestéket nem tűrő szövegű transzparens alatt művelték a dolgot: az egészet lefotózták, videóra vet
2008. március 6. csütörtök 11:17 - Hírextra
A múzeum igazgatója újságíróknak elmondta: a fiatalok a legtávolabbi teremben magukra csukták az ajtót. Az idős teremőr nem mert nekik szólni, segítségért szaladt, de mire visszaért, a társaság már felöltözve kifelé tartott. Így a múzeumban csak akkor szereztek tudomást a történtekről, amikor a videók megjelentek az interneten és égni kezdtek a telefonok.

Az illetők ifjú fővárosi képzőművészek, akik akciójukat a magas kultúra rétegeibe tartozó performansznak tartják, s azt mondják, csak a szárnyaló lelkek érthetik meg az allegóriát.
Az állatvédelmi hivatkozás kissé álságos, mert ugyanez a csapat tavaly májusban egy gyorsétterem alkalmazottait macskákkal dobálta meg. Ők voltak azok is, akik egy elhunyt társuk torát a metróban rendezték meg, asztalokat terítettek, ettek ittak, aztán mindent hátrahagyva kiszálltak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását