2024. május 5. - Györgyi

Megérkeztek a páncélozott Audik

Megérkezett az országba, és rövidesen üzembe helyezik, azt a három páncélozott, golyóálló Audit, melyet a Köztársasági Őrezred szerzett be a kormányfő és más védett vezetők biztonságos szállítására.
2008. március 3. hétfő 06:42 - Hírextra

A HavariaPress úgy tudja, hogy a három páncélozott luxusautó megvásárlása része annak a 14 darabos, 370 millió forintos új autó beszerzési programnak, melyre az országos rendőrfőkapitány kért felmentést az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságától azért, hogy az egész beszerzési eljárást államtitokká minősíthessék.

A speciális, 450 lóerős, akár komolyabb terrortámadásnak is ellenálló A8-asok mellett öt, állandó ősszkerékhajtású Audi Q7-es luxusterepjárót, két Mercedes mikrobuszt, valamint négy, felső-közép kategóriás Volkswagen Passatot szereztek be. Mivel a beszerzés valamennyi részlete államtitok, nem lehet tudni, milyen felszereltséggel érkeztek az autócsodák, illetve mennyibe kerültek az autók külön-külön.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását