2024. május 2. - Zsigmond

Nicholson Clintont támogatja

Nem vicceltem, amikor az Egy becsületbeli ügyben azt mondtam, nincs annál szexisebb, mint üdvözölni egy nőt - mondta Jack Nicholson amerikai filmsztár, a Batman című film Jokerje, aki teljes mellszélességgel felsorakozott Hillary Clinton elnöksége mellett
2008. március 2. vasárnap 20:16 - Hírextra

Nicholson szombaton az interneten is nyomatékot adott a támogatásának, híres filmszerepeiből összeállított humoros klippekkel.

"És most, emberek, itt az ideje, hogy bízzatok. Bravó, bravó, bravó! Pénz, pénz, pénz" - mondta a Jack and Hill című videofelvételen Nicholson, a Joker.

Nicholson nemcsak azt teszi világossá, hogy Clintont támogatja, de nem rejti véka alá a jelenlegi kormányzattal szembeni elégedetlenségét sem.

"A dolgoknak jobban is mehetnének, Lloyd. A dolgoknak sokkal jobban kell menniük" - mondja Nicholson Jack Torrance szerepében Lloyd csaposnak a Ragyogásban. A moziban a Nicholson által játszott figura gyilkos őrültté változik. A videón megjelenő üzenet szerint Clintonnak "van terve a 47 millió egészségbiztosítás nélküli amerikai gondjának megoldására".

Nicholson, az Egy becsületbeli ügy dühös Nathan Jessep ezredese szerint Clinton véget vet az iraki háborúnak és helyreállítja Amerika hitelét külföldön.

A videó, amely szombaton jelent meg a YouTube és más fájlcserélő portálokon, Rob Reiner rendező közreműködésével készült - mondta a Jack and Hill szóvivője, Yusuf K. Robb.

A felvétel a Clinton-kampánystáb hozzájárulása nélkül készült. - Nicholsonék úgy döntöttek, hogy valamit ők is tesznek a kampány támogatásáért - mondta Robb.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását