2024. június 15. - Jolán, Vid

Megválik legértékesebb ingatlanjaitól a MÁV

Megválik legértékesebb ingatlanjaitól a MÁV: az állami vasút vezérigazgatóságának Andrássy úti épületét, tizenegy másikkal együtt ingatlanalapba szervezik. A befektetők az alap jegyeinek vásárlására március elejéig jelentkezhetnek - írta csütörtökön a Nép
2008. február 28. csütörtök 08:53 - Hírextra

Kipostázta a MÁV - a kezelésébe adott tizenkét ingatlan becsült értéke alapján - 15 milliárd forinttal sáfárkodó új ingatlanalapja tájékoztató füzetét. A legértékesebb irodaépületekkel, ipari területekkel, lakóházzal, óvodával kistafírozott MÁV Ingatlanbefektetési Alap nyilvános, 7,5 milliárd forintnyi részének lejegyzésére pénzintézeteknek, ingatlanfejlesztőknek lesz lehetőségük. A kisbefektetők egy hete meghirdetett kedvezményes állami tulajdonhoz juttatása még nem kaphatott helyet a vasút legalább egy éve formálódó ingatlanhasznosítási programjában.

Ha a felkínált, egyenként egymillió forintért jegyezhető befektetési jegyek nem, vagy csak a vártnál kisebb számban találnak gazdára, a vasúttársaságnak meg kell fontolnia, hogy az alapba zsúfolt épületeket, telephelyeket külön-külön próbálja meg pénzzé tenni - olvasható a napilapban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását