2024. május 5. - Györgyi

Fidesz: a kormány folytatja a hazugságokat

A Fidesz szerint a kormány tovább folytatja a hazugság politikáját, hiszen újabb gázáremelésre, valamint a vizitdíj és a tandíj emelésére készül - hangsúlyozta Varga Mihály, az ellenzéki párt alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
2008. február 26. kedd 13:26 - Hírextra

A politikus a Békés Megyei Online egyik hírére hivatkozva azt mondta, bár a vizitdíj 1000 forintra emelését hevesen tagadták a kormánypártok, egy MSZP-s országgyűlési képviselő, Perjési Klára egy lakossági fórumon elismerte, hogy a kormány emelésre készül.

"Ahogy emelkedik a gáz ára, úgy emelkedhet a vizitdíjé is, de ezt vagy ennek mértékét egyelőre nehéz volna megjósolni" - idézte Perjési Klára szavait a cikkből Varga Mihály. A szocialista politikus egyébként azt nyilatkozta az internetes lapnak, hogy kiforgatták szavait, mert ő általánosságban beszélt az inflációról, amely a gázra, a villanyra, és hosszabb távon a vizitdíjra is hatással lehet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását