2024. május 3. - Tímea, Irma

Gyurcsány megerősítő pártszavazást kér

Megerősítő pártszavazást kér az MSZP tagságától új programjához Gyurcsány Ferenc és ezt be is jelentette az Országos Választmány szombati ülésén. A miniszterelnök a baloldali polgárosodás programban meghirdetett "munka, tudás, tulajdon" kérdéseivel összef
2008. február 23. szombat 14:03 - Hírextra

A tervek szerint a szocialisták a helyi szervezeteknél és az interneten keresztül is szavazhatnak a kérdésekről.

A választmány várhatóan határoz arról, hogy országszerte "Új Magyarország" fórumokat tartanak a baloldali polgárosodás programról.

Friss hír

Országos véleménynyilvánító pártszavazást rendelt el az MSZP országos választmánya március 15. és 25. között a baloldali polgárosodással kapcsolatos négy kérdésben - jelentette be Simon Gábor, a testület elnöke az ülés után szombaton Budapesten.

A szocialista tagságtól arra vár választ a választmány, hogy egyetértenek-e azzal: a munkahelyteremtés legyen meghatározó cél a kormányzati ciklus második felében, illetve több jusson az iskoláknak, a több tudás és magasabb színvonal elérhetővé váljon minden gyermek és fiatal számára. A kérdések között szerepel az is, hogy a tagság egyetért-e azzal: célzott programokkal segítések elő a hátrányos helyzetű térségekben a segélyek mellett munkájuk legyen az embereknek, valamint ösztönözzék, hogy minél több ember juthasson hozzá kedvezményesen saját tulajdonrészhez a nemzet vagyonából.

Gyurcsány Ferenc szerint "sületlenség" háromszáz forintból levezetni a nemzet igazságát. A szocialista pártelnök erről a választmány ülését követő sajtótájékoztatón beszélt.

Véleménye szerint a vizitdíj eltörlése nem emeli fel a nemzetet.
A miniszterelnök úgy fogalmazott: "ebben a kampányban hazudnak, ami nagy kár". Mint mondta, akik ezt teszik, nem biztosak az igazukban.

Gyurcsány Ferenc leszögezte: azt hazudni, hogy a vizitdíj háromszáz forintról ezerre emelkedik, "az már nem sületlenség, hanem arcátlanság".


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2008. február 23. 17:25
Gyurcsány Ferenc és programjának megerősítése - szerintem - nem kétséges.
nyugdijas
2008. február 23. 16:52
Itt a lehetőség a "NEM" szavazatokra!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását